05-01-09

Dichtbij Brugge

Vanuit Brugge is niets ver. De ideale snelweg- en treinverbindingen brengen u vanuit het Venetië van het Noorden snel naar alle gewenste plaatsen. Zo is een bezoek aan Antwerpen, Brussel of de Kust zeker de moeite waard.

De diamantstad, tevens modehoofdstad, heeft net als Brugge heel wat moois in huis om je tijdens je verblijf van begin tot eind te boeien. Of je nu kiest voor een luxe hotel in Antwerpen of een verblijf in een van de budgetvriendelijkere 4 sterren hotels Antwerpen, 3 of 2 sterren hotels Antwerpen, de stad aan de Schelde verwelkomt je met open armen.Door de brede waaier aan geschiedenis, cultuur en trendy plaatsen in de officieuze hoofdstad van Vlaanderen zal je je een citytrip Antwerpen zeker niet beklagen.

Ook Brussel is vanuit Brugge nooit verder dan een uurtje treinen en ontgoochelt nooit. De Europese hoofdstad haalt de laatste jaren het onderste uit de kan om toeristen een uitstekend verblijf te garanderen. De meeste hotels Brussel kunnen prat gaan op een vlekkeloze reputatie en vewelkomen jaarlijks honderdduizenden toeristen en zakenreizigers, die stuk voor stuk tevreden zijn om in hun hotel in Brussel naar keuze te logeren. Het Atomium, de Grote Markt en Manneken Pis wachten op u!

De Belgische Kust... 60km breed zon-, zee- en strandplezier, met om de zoveel km een gans andere badstad. Zo weet iedereen dat verblijven in een hotel Knokke normaal gezien iets duurder zal uitvallen dan hotels Oostende of hotels Blankenberge, vanwege het prestigieuze karakter. Voordeel aan overnachten in een hotel Knokke is dan weer de onmiddellijke nabijheid van één van België's mooiste natuurreservaten, 't Zwin. Kiezen voor een hotel Oostende garandeert je dan weer van een verblijf in een échte stad, met alles erop en eraan, en het brede strand als toetje.

19:33 Gepost door smeagol in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.